Самсара Парк
НагореСамсара Парк
Самсара Парк

Къща C5

Начална страница / Къщи / Секция C / Къща C5

Къща C5 е с РЗП 163.72 кв. м. Намира се в източната секция “C” на комплекса. Тя е крайна и на нея е отредено представително място в САМСАРА ПАРК. Разполага с кокетно дворно пространство пред входа, както и с уединен заден двор с веранда, зелена площ и изглед към Родопите.

Къща C5 / РЗП 163.72 м2

Самсара Парк

Разполага с преддверие, обширна дневна с кухня, килер, склад и санитарен възел на първия етаж, три спални, две бани, перално помещение и тераса на втория етаж, както и с просторно студио на третия.

ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Номер на къща C5
Вид на къщата Еднофамилна
Степен на завършеност АКТ 16
РЗП 163.72 кв. м
Двор 43.65 кв. м
Изложение Изток / Запад
Етажи 2 + мансарден етаж
Секция C
Статус Продадена

Този имот вече е продаден, но имаме други свободни страхотни предложения. Разгледайте останалите къщи тук!

Този имот вече е продаден, но имаме други свободни страхотни предложения. Разгледайте останалите къщи тук!

Този имот вече е продаден, но имаме други свободни страхотни предложения. Разгледайте останалите къщи тук!

Функционално решение

На кота 0.00 всяко жилище разполага с обширно входно преддверие, висока и просторна дневна, трапезария и кухненски бокс, излаз на веранда, килер, складово помещение, и санитарен възел.

На второ ниво са разположени ексклузивна спалня със собствена баня и балкон, две допълнителни спални, втора баня, коридор и перално помещение.

На трето ниво се помещава студио, което лесно може да приеме функцията на спалня за гости, детски или хоби кът.

Конструктивно решение

Монолитна стоманобетонова конструкция с външни ограждащи тухлени стени с дебелина 25 см и топлоизолация от външната страна и вътрешни преградни тухлени стени - 12см.

Между отделните жилища са предвидени стени тип "сандвич", с дебелина 30см, състоящи се от двоен зид (2х12см) с изолация от каменна вата между тях. Това решение благоприятства за отлични звукоизолационни качества, подобрява енергийната ефективност на отделните жилища и допринася за безопасността от пожар.

Екстериор

Търсени са решения, отговарящи на съвременните естетически критерии, както по отношение на формообразуването, така и по отношение на използваните цветове, материали и комбинацията между тях. Визията на сградите се стреми да следва строгата линия на функционалност, но в същото време - присъстват детайли, които придават уют и комфорт. Използваните материали са: минерални мазилки, дървени засенчващи скари, каменна облицовка, метални парапети и висококачествени метални керемиди.

Интериор

Изборът на материали за интериора може да варира, в зависимост от нуждите на собствениците, но по отношение на качеството на изпълнение, дълговечността на материалите, възможността за лесно почистване и поддръжка и стилният завършен краен вид, проектът поставя високи стандарти, съответстващи със стремежа към създаване на среда за живот, качествено различна от масовото предлагане.

Интериор

РАЗГЛЕДАЙТЕ ИДЕЙНИ ПРОЕКТИ ЗА ВЪТРЕШНО ОБЗАВЕЖДАНЕ

Самсара Парк

ВИЖТЕ И ОСТАНАЛИТЕ СНИМКИ В ГАЛЕРИЯТА

Озеленяване

Предвидена е разнообразна растителност - затревени площи, ниски и средно високи храсти, дървета и цветя. Предвидени са пешеходни алеи с подсилена настилка за възможен достъп на автомобили за товаро-разтоварни дейности и др.

Самсара Парк

Връзка с нас

Проявяваш интерес към този имот? Все още е свободен! Свържи се с нас на посочените телефони или електронни пощи в Контакти или използвай формата за запитване